The Body Shop Macedonia

Pink Grapefruit

Еј суперѕвезда, дали знаеш што му е потребно на утринскиот туш за да станеш и да тргнеш? Најубавиот розов цитрус со сета живост и енергија што знаеме дека го имате во гроздови длабоко под тоа заспано тело. Исчистете, хидратирајте или испрскајте (или уште подобро, сите три) за да помогнете во оживување на вашето добро јас, а да не зборуваме за будење на сетилата со живоста и трогателната сила на розовиот грејпфрут. Содржи масло од розово семе од грејпфрут, плус многу добри придобивки за кожата, нашата палета за нега на тело Pink Grapefruit е тука за да ви помогне да се чувствувате на врвот на светот, од нашата Pink Grapefruit Body Mist до Pink Grapefruit Eau de Toilette и многу повеќе.

Showing all 3 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.