The Body Shop Macedonia

Olive

Ода на маслиновото дрво: извонреден подарок од Мајката Природа. Линијата за нега на тело со маслиново масло ја нуди добрината на скромното овошје богата со масло за некои формули кои сериозно ја сакаат кожата. Подгответе се да го започнете денот правилно со нашиот мал и моќен маслинов Сапун. Дали претпочитате гел за туширање? Нашиот Маслиново Гел за туширање е луксуз за туширање кој ќе остави вашата кожа да се чувствува чиста и освежена. Следете го нашиот хранлив Маслиново Путер за Тело. Овој растопен путер ќе ја остави кожата да изгледа здрава и негувана. Сето тоа е збогатено со органско маслиново масло на Заедницата фер трговија од сончевата Италија. Белисимо.

Showing all 3 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.