The Body Shop Macedonia

Oils of Life™

Тука нема безживотна или уморна кожа. Нашата колекција за нега на кожа Oils Of Life е тука за да ви помогне за да изгледате и да се чувствувате сјајно. Три скапоцени масла од семки – црн ким, камелија и роза – ги збогатуваат формулите без напор низ нашата колекција Oils Of Life. За рутина со производите Oils Of Life, да започнеме со нашиот хранлив Мијач Oils Of Life Intensly Revitalising Cleansing Oil-In-Gel. Нашата луксузна формула за гел и помага на кожата да се чувствува помека. Второ, кремот Oils of Life™ Intensely Revitalising Cream, е лесна, немрсна формула која се впива во кожата. На крајот, пред спиење нанесете ја Kремата Sleeping Oils of Life. Слатки сништа.

Прикажан е еден резултат

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.