The Body Shop Macedonia

Moringa

Бидејќи секој заслужува да знае за Moringa, создадовме сопствена колекција со луксузен мирис и нега на тело. Но, што е Moringa? Морингата често се нарекува Чудотворно дрво и е ценета со векови, поради неговите хранливи својства. Нашите производи Moringa вклучуваат сапуни, гелови за туширање, путери за тело, магли за тело и многу повеќе. Пробајте го нашиот путер за измазнување на телото Moringa за сериозни добрини за топење на кожата, збогатен со масло од семе од моринга на Заедницата за фер трговија од Руанда. Нашето млеко за омекнување Moringa е уште еден херој за хидратација што треба да го пробате. Лесен е и лесно се лизга по вашата кожа. Ние сме луди по Moringa.

Showing all 6 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.