The Body Shop Macedonia

Нозете нè носат на одлични места. Затоа мислиме дека заслужуваат малку разгалување одвреме-навреме. Добијте ја нашата линија за нега на стапала Peppermint. Но, зошто, нане? Нашата формула од свежо пеперминт се освежува, смирува и има благо чувство на скокоткање. Да го започнеме разгалувањето со пилинг на стапалата со нашиот Регенерирачки Пилинг за Стапала со Пеперминт. Збогатен со гранули од вулкански карпи за чистење на цврстата кожа. Сега имате меки и мазни стапала, направете им на нозете хидратантна масажа со лосионот за стапала Cooling Peppermint. Еве ги среќните стапала!

Не се најдени производи!
Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.