The Body Shop Macedonia

Mango

Ако ја сакате мазноста на сочното манго и неговата слатка арома, ќе уживате во нашата палета за нега на тело и мириси на Mango колекцијата. Проверете ги нашите Mango Body Mist, Mango гел за туширање и другите производи инспирирани од овошје. Има добри шанси Mango Smoothing Body Butter да стане вашиот нов најдобар пријател. Збогатен е со масло од семе од манго и се впива во кожата до 24 часа хидратација. По длабок пилинг? Нашиот Пилинг за Тело со Манго содржи гранули од шеќер кои помагаат да се отстранат старите клетки на кожата од површината и кожата да се чувствува помека истовремено ќе имате порафиниран изглед на кожата. Одлично.

Showing all 6 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.