The Body Shop Macedonia

Maca Root

Нашата палета за машка хигиена и грижа на Maca Root е наменета за сите кои се борат со проблеми со брадата или имаат потреба од нега. Нашиот машки крем за бричење Maca Root & Aloe Softening Shaving Cream for Men ќе и помогне на кожата да се чувствува заштитена додека се приближува до бричот. Завршете ја работата добро и правилно со Maca Root & Aloe Cooling Post-Shave Water-Gel for Men. Тој е збогатен со перуански корен од мака и органска алое вера од Мексико од Асоцијацијата за Фер Трговија. И бонус поени – помага да се намали појавата на вообичаена иритација по бричење. За повеќе совети, прочитајте ги нашите совети за машка хигиена.

Не се најдени производи!
Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.