The Body Shop Macedonia

Strawberry

Евоцирајќи спомени од летните спортови и слатките задоволства, јагодите во облик на срце се несомнено најиконите од семејството на шумски плодови, што ги прави уште попривлечни како нашиот исклучителен мирис и колекција за нега на тело со Strawberry. Секој од нашите производи за убавина на Strawberry содржи вистинско масло од семки од јагода, кое носи зрели, сочни плодови во Вашата бања и Вашата чанта. Земете го нашиот сапун од јагода со леснотија пред да се завиткате во Путер за Тело од Јагода. Додадете мелем за усни и испрскајте парфем кога и да посакате – овој овошен букет сигурно ќе предизвика насмевка на Вашето лице.

Showing all 7 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.