The Body Shop Macedonia

Чувствувајте се чисто и самоуверено од глава до пети со нашата заштитна и прочистувачка линија со Лимон. Тој е вегански, со есенцијално масло од лимон и комбинира чекори кои имаат антибактериски, интензивно чистење и заштитни својства.

Showing all 4 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.