The Body Shop Macedonia

Kistna

За мaжи, нашата линија Kistna ги покрива вашите потреби за нега на коса, мирис и нега на тело. Со освежителен баланс на цитрус и зачин, нашата линија Кисна е вистински победник. Барате нешто да земете во вашата торба за вежбање? Пробајте го Kistna Hair and Body Wash, тоа ќе ја направи потта исплатлива, оставајќи ја вашата кожа чиста, а скалпот свеж. Сакате повеќе за Kistna? Сприц од нашата Тоалетна Вода Kistna треба да го направи трикот. Нашата тоалетна вода има свежи ноти на грејпфрут, лимон, кедрово дрво и ванила. Линија за сите модерни мажи.

Не се најдени производи!
Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.