The Body Shop Macedonia

Кога едвај чекате да легнете во кревет, отстранувањето на шминката и чистењето на лицето може да изгледа како многу тешка задача. За среќа, нашата колекција Камилица е тука да помогне. За сериозен луксуз, пробајте го нашиот најпродаван раскошен путер Camomile Sumptuous Cleansing, кој ја топи шминката и нечистотиите за неколку секунди. Неговата задоволувачка свиленкаста текстура ја прави кожата поздрава и освежена. Дали ви се допаѓаат зачадени очи? Испробајте ги нашите вредни херои, Camomile Waterproof Eye & Lip Make-Up Remover & Camomile Gentle Eye Make-up Remover средство за остранување на јака шминка на крајот од денот. А бидејќи камилицата е позната по своите смирувачки својства, вашата кожа ќе ви се заблагодари!

Прикажан е еден резултат

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.