The Body Shop Macedonia

Hemp

Сакате да ја хидрирате сувата кожа? И ние исто така. Затоа создадовме линија на производи од коноп за длабока хидратација. Збогатени со масло од семе од коноп, нашите формули за кожа од коноп се навистина ефикасни кога станува збор за борба против сува кожа. За почеток, пробајте го Hemp Hand Protector. Тоа е нашиот најпродаван крем за раце, формулиран да ја хидрира ултра жедната кожа за да ги одржува вашите раце здрави. Ви треба спасител за нега на кожа? Hemp Heavy-Duty Face Protector е херој за хидратација на кожата на сите светли и убави лица. Зошто да не се сака? Дознајте што може да направи конопот за вашата кожа со нашиот водич за придобивките од конопот. Купете ја нашата линија за нега на тело од коноп и поздравете ја хидратацијата!

Showing all 7 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.