The Body Shop Macedonia

Full Flowers

Инспирирана од богатиот мирис на цвеќињата, оваа колекција е создадена со комбинирање на ноти на меки цветови, зелени листови, дрвенести гранки и слатки смоли. Како што одминуваат деновите, ќе забележите дека овие уникатни мириси се развиваат, суптилно откривајќи ја секоја нивна карактеристика, една по една.

Showing all 4 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.