The Body Shop Macedonia

Edelweiss

Откријте ја тајната за помазна кожа со нашата нова линија за нега на кожа Edelweiss. Исто како Drops of Youth™, но уште подобро, сега збогатено со двојно поголема концентрација на edelweiss. Нашите формули помагаат нежно да се исчистат загадувачите на животната средина и да се заштити кожата од загадување. Нанесете неколку капки од нашиот дневен серумски концентрат Edelweiss. Направен со 99% состојки од природно потекло, помага да се омекне и заштити вашата кожа, обезбедувајќи 24-часовна хидратација.

Showing all 7 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.