The Body Shop Macedonia

Drops Of Light

Колекција за сите типови на кожа, нашата линија Drops of Light ќе и помогне на кожата да изгледа поздрава – тука ништо друго освен сончев сјај. Нашите производи за нега на кожа Drops of Light вклучуваат средство за чистење, дневен крем, течен пилинг, серум и друго. Започнете и завршете го денот правилно со пена за чистење – количина со големина на грашок дава многу. Ви треба производ кој ќе ви помогне да ја осветлите вашата кожа? Drops of Light™ течниот пилинг е извор на чистота. Последно, но секако не и најмалку важно, нашиот дневен крем Drops of Light е мазен хидратантен задолжителен елемент кој се лизга на кожата, едноставно дневен крем од соништата.

Showing all 4 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.