The Body Shop Macedonia

Бананите навистина имаат сè – извор на вкусна природна добрина, тие исто така се полни со витамини, минерали и природни масла. Ги зедовме бананите надвор од нивната вкусна величественост и откривме мноштво придобивки за нега на коса. Нашата линија за мека коса со банана е совршено решение за нормална до сува коса. Нашите производи за нега на коса од банани го вклучуваат нашето најпродавано трио: Вистински хранлив шампон од банана, регенератор за вистинска хранлива банана и маска за вистинска хранлива коса од банана. Оваа рутина со банана ќе и помогне на вашата коса да изгледа обемно и да се чувствува прекрасно. Да молам. Дознајте повеќе за придобивките од бананите овде.

Прикажан е еден резултат

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.