The Body Shop Macedonia

Ви треба решение за суви раце и испукани нокти? Нашата палета на бадеми е вистинита. Ќе најдете производи од бадеми, како што се нашите лакови, масла за кутикули и навлажнувачки креми за раце – сето тоа ќе ви помогне да ги задржите вашите нокти и раце да се чувствуваат чудесно. Ние сме тука за вашите кутикули и нокти со нашето бадемово масло за нокти и кутикули. Често занемарена морска храна, нашата формула е збогатена со бадемово масло и ќе помогне да се одржат ноктите и кутикулите во добра состојба. Нашиот Крем за раце и нокти ќе им даде на вашите раце и нокти доза на хидратација. И нашиот Путер за раце и нокти од бадем е совршена големина во движење.

Прикажан е еден резултат

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.