The Body Shop Macedonia

Авокадото е познато како здрава суперхрана, но дали знаевте дека има придобивки и за вашето тело? Хидрирајте ја сувата кожа со нашата линија на производи кои содржат масло од авокадо од Јужна Африка со одржливи извори. Исчистете ја сува кожа со нашиот утешен крем за туширање од авокадо, тогаш зошто да не се почестите со нашиот путер за тело од авокадо кој храни и штити до 96 часа. Аво-оди и истражи го нашиот асортиман на авокадо!

Showing all 2 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.