The Body Shop Macedonia

Almond Milk & Honey

Нашата линија на производи Almond Milk & Honey се нашите херои за хидратација. За чувствителни души, производите од бадемово млеко и мед се формулирани имајќи ја предвид Вашата кожа. Тие се збогатени со органско бадемово млеко и мед од Заедницата за фер трговија. Направете пена со нашиот смирувачки Крем за туширање Almond Milk & Honey, проследено со нашиот Лосион за смирување и регенерира за тело со Almond Milk & Honey додека кожата е сè уште влажна и уживајте во 48 часовна хидратација. Леле! А згора на тоа имаме и пилинг. Еве ја среќната кожа.

Showing all 6 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.