The Body Shop Macedonia

Не дека треба да бирате, но понекогаш кога ќе најдете добра работа сакате да го одржите тоа чувство во живот. Ова лесно се прави со нашите природно инспирирани линии. Секој шампион има моќна состојка – вистинска сила на природата. Секој шампион има моќна состојка – вистинска сила на природата. Добијте длабока хидратација со најпродаваниот асортиман за нега на тело од Коноп, збогатен со масло од семе од коноп од Франција и дизајниран да ја хидрира жедната кожа од глава до пети. Размислувате за нега на коса? Пробајте ја нашата смирувачка колекција Gigner, со нашиот фантастичен шампон и регенератор, за сува кожа. Кога станува збор за вашата кожа на лицето, нашата колекција Drops of Youth™ е задолжена за свежа кожа со здрав изглед и е збогатена со растителни матични клетки, додека нашата иконска колекција на Витамин Е е тука за да обезбеди хидратација, за сите типови на кожа. Изберете ја вашата колекција и измазнете, исчистете и ексфолирајте. Секој е добредојден.

Showing 1–20 of 162 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.