The Body Shop Macedonia

Забавен факт: околу половина од нашите производи во The Body Shop се вегани. Совршено, ако неодамна сте се префрлиле на веган или ако некое време живеете на растителна основа. Прифатете го животниот стил со нашата линија на вегански производи. Имаме веганска нега на кожа, вегански навлажнувач, веганска нега на коса, веганска шминка – вклучувајќи веганска основа и – и нашите иконски производи за нега на тело. Купувајте ги нашите вегански ВИП – Производи како што се Drops of Youth™ Sleeping Bouncy Mаска и Tea Tree Масло.

Showing 1–20 of 21 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.