The Body Shop Macedonia

Што е ново во светот на убавината? Многу ни е мило што прашавте. Овде нема да најдете ништо освен нашите најнови додатоци за убавина и најнови производи кои чекаат да бидат откриени. Сакате нов мирис? Имаме прекрасни нови мириси кои ќе го отстранат целиот умор на денот. Што е со нега на кожата? Имаме производи за нега на кожа формулирани со вас на ум. Уште подобро, заменете ја вашата чанта за шминка (и вашата рутина) со нашата најнова козметика. Се чини дека ќе бидете неодлучни во изборот. Продолжете, погледнете наоколу и продолжете да ги проверувате нашите нови пристигнувања.

Showing 1–20 of 37 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.