The Body Shop Macedonia

Најпродаваните производи како Hemp кремата за раце, хранливиот путер за тело од кокос и шампонот против првут од ѓумбир преминуваат од нашите полици во вашите домови со неверојатна брзина… Од производите за вашите раце, кожа, усни и коса, овде ќе ги најдете нашите најпопуларни производи. Ако мат усните ви се омилени, пробајте ги нашите мат кармини. Тие се збогатени со пчелин восок и масло од бразилски ореви добиено од Асоцијацијата за фер трговија за лесно чувство и финиш кој трае. Некои од нашите најдобри производи се бестселери поради повеќе причини, пробајте и уверете се и сами во тоа!

Showing all 7 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.