The Body Shop Macedonia

Да ги претставиме нашите најдобро оценети производи за шминка, нега на кожа и останати производи за убавина. Ова се омилените на клиентите: путери за тело, чистачи, лосиони за тело и многу повеќе, сето тоа на едно место. Ако сакате, оставете коментар, затоа што светот заслужува да знае. Дајте ни ги вашите оценки и коментари за сè, од нашиот препознатлив ноќен крем со Витамин Е, па се до вашите омилени сапуни, путери за тело за хидратација и совршени пилинзи за тело. Најдовте нешто? Дознајте што велат критичарите за убавина и корисниците за нашите производи овде.

Showing all 6 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.