The Body Shop Macedonia

Оставете го зад себе аеродромскиот хаос и размислете за одмори дома и летни одмори! Нашата линија на неопходни работи за патување и мини изданија за патување се доволно мали за да се земат во секоја голема авантура. Најдете сè што ви треба, од хидратантни креми со големина на патување, освежувачки спреј за лице, нега на кожа со заштитен фактор (го сакаме Skin Defense Multi-Protection Light Essence SPF 50 PA +++), хранливи путери за тело до основни работи за нега на раце. Овие практични големини за патување се сè што ви требаат за совршено лето!

Showing all 4 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.