The Body Shop Macedonia

Луѓето го вртат светот.
Придружете се на нашиот тим!

The Body Shop отсекогаш работел со страст и интегритет, па не е изненадување што нашата работна култура исто така го отелотворува ова.

Луѓето кои работат со нас навистина блескаат и можат да го исполнат својот вистински потенцијал.

Бидете дел од нас!

Пополнете го формуларот подолу за да аплицирате за работа.

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.