The Body Shop Macedonia

КАКО ДА ЈА НАЈДЕТЕ ВИСТИНСКАТА ПОДЛОГА

Нашата најдобра подлога досега. 24-часовна хидратација во сеопфатен опсег од 40 нијанси

КАКО ДА ЈА НАЈДЕТЕ ВАШАТА НИЈАНСА

Најдете ја вашата совршена нијанса во Fresh Nude Foundation – со над 40 нијанси, има простор за секого, затоа бидете горди на кожата во која се наоѓате. Во два едноставни чекори, пронајдете ја вашата најсоодветна нијанса. Не заборавајте да го проверите и нашиот избор на четки за основа за да го создадете тој полиран изглед

ЧЕКОР 1

Изберете кој тон на кожа подолу најдобро одговара на вашиот убав тен.

ЗОШТО ГО САКАМЕ...

Тој е сертифициран вегански со 95% природни состојки – ја подобрува природната убавина на вашата кожа. Новото одржливо пакување сега може 100% да се рециклира.

Други начини на купување...

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.