The Body Shop Macedonia

HIJET TONA FAIR

Nëse lëkura juaj ka një nuancë të bukur Fair, atëherë thjesht zgjedhni nënhijen tuaj përkatëse më poshtë dhe gjeni nuancën tuaj perfekte.

HAPI 2 - ZGJEDHNI HIJEN QË PËRSHTATET ME NËNHIJEN TUAJ

Një nënhije është ngjyra nga poshtë sipërfaqes së lëkurës tuaj që ndikon në ngjyrën tuaj të përgjithshme. Ekzistojnë tre nuanca – të ftohta, të ngrohta dhe neutrale. Një nuancë e ftohtë në përgjithësi lidhet me lëkurën që ka nuanca rozë ose një çehre të kuqërremtë. Një nuancë e ngrohtë është më pjeshke, e artë ose e verdhë. Ndërsa një nuance neutrale është diku midis të dyjave

Zgjedhni opsionin më poshtë që përputhet më së miri me nënhijën tuaj të bukur.

Nëse ju përshtatet më së miri një bazë me nuancë të ftohtë, atëherë lëkura juaj do të ketë një nuancë natyrale rozë. Fondatina për nuancë më të ftohtë duket më rozë në shishe.

Për ju me nënhije më të ngrohtë lëkura juaj duket më e artë dhe më pjeshkë dhe brenda shishës fondatina do të ketë një ton më të verdhë.

Nëse ka një përzierje të dy nuancave të ngrohta dhe të ftohta, ose nënhija juaj është e njëjtë me ngjyrën tuaj aktuale të lëkurës, atëherë ju bini në kategorinë neutrale. Ju jeni diku mes të dyjave dhe fondatina juaj duhet ta reflektojë këtë.

Mënyra të tjera për të blerë...

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.