The Body Shop Macedonia

IDE PËR DHURATAT E DITËS SË VALENTINIT

FESTONI DASHURINE NE TE GJITHA FORMAT E SAJ ME DHURATA TE VOGLA QE DO TE THONE SHUME

Dita e Shën Valentinit nuk është shumë larg, ndaj sigurohuni që të keni dhuratën e përsosur romantike për partnerët tuaj. Këtu janë idetë tona për dhuratat për ditën e Shën Valentinit.

Këdo që e doni – dashurinë tuaj, BFF-në tuaj ose veten tuaj – dhuratat tona të mrekullueshme janë të garantuara për t’i bërë ata të ndihen të veçantë.

Nga aromat e preferuara deri te setet e kujdesit të lëkurës, zgjedhjet tona përkëdhelëse janë të mbushura me kujdes të butë dhe të dashur.


BLINI SIPAS ÇMIMIT

Deri në 15€

15€-25€

Mbi 25€

BLINI PER TE DASHURIT

GIFTS FOR HER

E garantuar për ta bërë atë të ndihet mahnitëse. Merrni dhurata të përsosura përkëdhelëse si maskat tona për fytyrën Duo, bomba banje dhe flluska. Ose, për një kënaqësi të pastër, Spa Of the World™ dhe aromat e preferuara që do të sjellin një buzëqeshje në fytyrën e saj.

GIFTS FOR HIM

Jepni energji rutinës së tij të kujdesit me kompletet tona për kujdesin e lëkurës, veçanërisht për zotërinj. Djemtë që duan të nuhasin zgjuarsi nuk mund të ngopen me aromat tona të meshkujve. Dhe nëse ai është një operator i qetë ose një burrë me mjekër të plotë, ai me siguri do t’i pëlqejë gjërat tona të kujdesit për vetën.

DHURATA PËR SHOQERI

Përfitoni festën tuaj të Shën Valentinit me gjërat tona përkëdhelëse. Maskat tona të fletëve të biodegradueshme bëjnë magjinë e tyre në vetëm 15 minuta. Ngrihuni me shtrydhësit tanë frutash për buzët dhe freskohuni në një spërkatje me Body Mists-et tona me aromë të lehtë – të shkëlqyera për natën e vajzave.

DHURATA PËR TY

Bëhuni binjak I shpirti juaj dhe trajtojini vetes disa të mira që e duan trupin këtë Shën Valentin. Nga kompletet e shkëlqyera për kujdesin e lëkurës dhe maskat e fytyrës deri te vajrat luksozë të trupit dhe gjalpat e pasura të trupit. Ti e di që e meriton. Për më shumë këshilla dhe këshilla për vetë-kujdes, shikoni udhëzuesin tonë. Festoni dashurinë duke ju dashuruar.

GJITHÇKA RRETH VALENTINIT

Dita e Shën Valentinit festohet çdo vit më 14 shkurt. Ka disa histori origjine, por askush nuk e di vërtetë historinë e vërtetë pas saj. Shumë historianë pajtohen se daton rreth vitit 496 pas Krishtit dhe ndoshta ka lindur rreth një feste romake. 

Tradicionalisht është dita kur njerëzit tregojnë dashurinë e tyre për njerëzit që i duan ose i duan duke dërguar kartolina, lule, çokollata ose, së fundmi, dhuratat e The Body Shop… E fundit mund të mos jetë rreptësisht e vërtetë, por duhet të jetë…

Këshilla për kujdes ndaj Lëkurës

CA_210209_W06_Q1_CleansersToners_2a

Тело и душа

Животот е краток, а вашето тело е прекрасно. Вие не сте паметен телефон и не ви треба надградба.

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.