The Body Shop Macedonia

Brand Values

Нашите пакети

НАШЕТО ПАКУВАЊЕ НАШИТЕ ДОЛГОРОЧНИ ЦЕЛИ ЗА СОЗДАВАЊЕ ОДРЖЛИВО ПАКУВАЊЕ. Посветени сме да станеме најодржливиот бизнис што можеме да бидеме и секогаш се стремиме да го намалиме нашето влијание врз планетата. Има смисла постојано да го прегледуваме пакувањето на нашите производи и да работиме кон долгорочни цели за одржливост. Вака работиме на развивање на нула отпад …

Нашите пакети Read More »

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.