The Body Shop Macedonia

Activism

Што е љубовта кон себе?

ШТО Е ЛУБОВТА КОН СЕБЕ? Љубовта кон себе е нашата суперсила Знаеш како оди. Соборен е рекордот: „Грижи се за себе“, „Биди добар со другите“, „Биди добар со себе“, „Биди добар со својата планета“. Суштински, фундаментални верувања за кои силно чувствуваме и за кои длабоко се грижиме. Но, во кој момент тие стануваат ништо повеќе …

Што е љубовта кон себе? Read More »

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.