The Body Shop Macedonia

About Us

Клуб за лојалност

It’s free to join, and we love treating our members. It’s the easiest way to earn rewards and you’ll become part of our all-important community. Get a gift on your birthday, member offers, new product sneak peeks and invites to exclusive parties.

Што е љубовта кон себе?

ШТО Е ЛУБОВТА КОН СЕБЕ? Љубовта кон себе е нашата суперсила Знаеш како оди. Соборен е рекордот: „Грижи се за себе“, „Биди добар со другите“, „Биди добар со себе“, „Биди добар со својата планета“. Суштински, фундаментални верувања за кои силно чувствуваме и за кои длабоко се грижиме. Но, во кој момент тие стануваат ништо повеќе …

Што е љубовта кон себе? Read More »

Нашите пакети

НАШЕТО ПАКУВАЊЕ НАШИТЕ ДОЛГОРОЧНИ ЦЕЛИ ЗА СОЗДАВАЊЕ ОДРЖЛИВО ПАКУВАЊЕ. Посветени сме да станеме најодржливиот бизнис што можеме да бидеме и секогаш се стремиме да го намалиме нашето влијание врз планетата. Има смисла постојано да го прегледуваме пакувањето на нашите производи и да работиме кон долгорочни цели за одржливост. Вака работиме на развивање на нула отпад …

Нашите пакети Read More »

Околу нас

ЗА НАС ИСТОРИЈА НА THE BODY SHOP Нашата приказна започна во 1976 година. Започна со нашата основачка, Анита Родик, која отвори мала зелена продавница во Брајтон со верување во нешто револуционерно: дека бизнисот може да биде сила за добро. Никогаш не сме биле ваша просечна козметичка компанија, но со над 40 години кампања за промени …

Околу нас Read More »

НАШАТА ИСТОРИЈА

НАШАТА ИСТОРИЈА ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО THE BODY SHOP Нашата приказна започна во Брајтон, Англија во 1976 година. Започна со нашиот основач, Дам Анита Родик, и нејзиното верување во нешто револуционерно: тој бизнис може да биде сила за добро. Следејќи ја нејзината визија, ние го прекршивме правилото, никогаш не бевме измамени и сменети со тоа повеќе од …

НАШАТА ИСТОРИЈА Read More »

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.